Μπαλάσκας: Δεν μας απαγορεύει κανείς να έχουμε μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ

Διαμετρικά αντίθετος με την σαφή καταδίκη της χρήσης πτυσσόμενου μεταλλικού γκλοπ από αστυνομικούς στην οποία προχώρησε άμεσα ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Σπήλιος Κρικέτος, εμφανίστηκε ο συνδικαλιστής Στράτος Μπαλάσκας, κάνοντας λόγο για «άλλο συνάδελφο συνδικαλιστή, που διατύπωσε δικές του απόψεις», μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όπως υποστήριξε ο κ. Μπαλάσκας, «όλοι οι αστυνομικοί της χώρας φοράμε δύο πράγματα: μία στολή, την 511, την μπλε φόρμα και όλοι έχουμε αυτό το πτυσσόμενο γκλοπ».

Όταν ωστόσο κλήθηκε να διευκρινίσει εάν εννοεί το μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε ότι το έχει η βρετανική αστυνομία, η ιταλική, η γερμανική, η πορτογαλική, η βελγική, του Λουξεμβούργου, η Ρωσία, η Αμερική!

«Υπάρχει κάποια απαγόρευση για αυτό το γκλοπ, μπορείτε να μου δώσετε ένα χαρτί, μία κανονιστική διαταγή, μία εντολή, ένα Προεδρικό Διάταγμα, μία Κοινή Υπουργική Απόφαση που να λέει ότι απαγορεύεται;», όπως σχολίασε επιδεικτικά.

About Author