Κλέλια Ρένεση προς κυβέρνηση: Θέλω να τους θυμίσουμε ποιος είναι τ’ αφεντικό

Η γνωστή ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή το όργιο αστυνομικής καταστολής στη Νέα Σμύρνη, τις κυβερνητικές επιλογές σχετικά με τον κοροναϊό και τη συγκάλυψη στην υπόθεση Λιγνάδη.

Στην ανάρτησή της, απαριθμεί μια σειρά από επιλογές για τις οποίες θα έπρεπε να λογοδοτήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπως την περίπτωση της συγκάλυψης της υπόθεσης Λιγνάδη, το σκάνδαλο Γεωργιάδη, τις απειροελάχιστες κλίνες ΜΕΘ, τους θανάτους, τους άνεργους, να λογοδοτήσει για το που πήγαν τα 37 δις που βρήκαν στο ταμείο του κράτους, για τους πρόσφυγες που πέταξαν στο δρόμο, την εξαγορά των ΜΜΕ, την τρομοκρατία στους δρόμους, για τις προκλητικές αυτοεξαιρέσεις τους στους δικούς τους κανόνες, το ψήφισμα της ντροπής για την καταστροφή περιοχών νατούρα.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ζητάει… «συγνώμη» για τη γνώμη της, αλλά, όπως αναφέρει «το ρημάδι το φατσοβιβλίο με ρωτάει “τι σκέφτομαι”». Για να συνεχίσει: «Απορώ που το έχετε αφήσει ακόμα έτσι σκέτο κ δεν έχετε προσθέσει το “αν σκέφτομαι ΝΔ friendly, γράφω τη σκέψη μου”. Θα αποφεύγατε όλο το ξεσκόνισμα των μπλοκ».

Τέλος, καταλήγει στην ανάρτησή της: «Μαζέψτε τα μαντρόσκυλα κ σκύψτε το κεφάλι κ πάτε να παίξετε μονόπολη στα σαλέ σας κ όχι πάνω μας. Ντροπή».

Την ανάρτησή της συνοδεύει μια φωτογραφία από στένσιλ με το σύνθημα «Τι σπουδαία καταιγίδα που έρχεται».

Διαβάστε στην ανάρτησή της στο facebook:

https://www.facebook.com/Klelia.Renesi.Official/posts/3921643324562815

 

Πηγή: Documento

 

About Author