Ο Στέφανος Μάνος “καρφώνει” την κυβέρνηση και για τα αυθαίρετα

Σε μία καυστική ανάρτηση με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων προχώρησε ο πρώην Υπουργός Στέφανος Μάνος.

Έγραψε στο twitter ο πρώην Υπουργός:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε δρομολογήσει την κατεδάφιση αυθαιρέτων στον αιγιαλό που είχαν τελεσιδικήσει δικαστικά. Βρήκε τα κονδύλια, συνήψε συμβάσεις κατεδάφισης. Προχθές η ίδια κυβέρνηση με νυχτερινή τροπολογία ανέστειλε τη νομιμότητα μέχρι τέλος Οκτωβρίου και μετά… βλέπουμε!».
Θέλω να σας προτρέψω να γράψετε με λίγα λόγια πως χαρακτηρίζετε την κυβερνητική αυτή πράξη αναξιοπιστίας. Κομματική φαυλότητα; Δώρο στους ξενοδόχους της Κρήτης και της Χαλκιδικής; Συμπαιγνία με το ΤΕΕ; Αθλιότητα που εξομοιώνει τη Ν.Δ. με το ΣΥΡΙΖΑ;
Θέλω επίσης να αναρωτηθείτε για το ρόλο των βουλευτών της Ν.Δ. Διαμαρτυρήθηκε, έστω ένας, για τη νυχτερινή τροπολογία; Τη τροπολογία καταδίκασε χθες σε κύριο άρθρο η Καθημερινή.

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα του Στέφανου Μάνου καλά κρατεί αφού συνεχώς κάνει επιθέσεις προς την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα με την κακοκαιρία Μήδεια, εκεί όπου ο Στέφανος Μάνος βρέθηκε χωρίς ρεύμα για 6 μέρες.

About Author