“Κορονοπάρτι” με 20 άτομα την Τσικνοπέμπτη σε χωριό της Κοζάνης

«Κορονοπάρτι» με περίπου 20 άτομα νεαρής ηλικίας, έγινε σε καφενείο χωριού στην Κοζάνη την Τσικνοπέμπτη, ενώ μια ηλικιωμένη που έκανε καταγγελία στην αστυνομία, λιποθύμησε μετά από προπηλακισμό που δέχθηκε από τους συμμετέχοντες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife, παρέα ατόμων νεαρής ηλικίας μαζεύτηκαν στο καφενείο για το καθιερωμένο ψήσιμο της Τσικνοπέμπτης, όπως θα συνέβαινε υπό κανονικές συνθήκες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ηλικιωμένη γυναίκα και κάτοικος του χωριού κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία περιπολικά, που διαπίστωσαν την παράβίαση της απαγόρευση του συνωστισμού. Οι άνδρες της Αστυνομίας επέβαλαν πρόστιμα στους συμμετέχοντες και συνέλαβαν τον «διοργανωτή» με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό, ήρθε αντιμέτωπη με την αντίδραση της παρέας των νεαρών και λόγω της αναστάτωσης και της έντασης που επικράτησε, λιποθύμησε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την ηλικιωμένη γυναίκα και τη μετέφερε στο “Μαμάτσειο” Νοσοκομείο Κοζάνης.

Πηγή: kozanilife.gr

About Author