Βασίλης μετά τη σύλληψη Λιγνάδη: Πιστεύω στη Δικαιοσύνη – Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά

Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Βασίλης, ο οποίος κατήγγειλε προ ημερών τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν 15 χρονών, από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. Στον απόηχο της σύλληψης του Δημήτρη Λιγνάδη και με την υπόθεση πλέον να βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, ο 40χρονος Βασίλης επανήλθε με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως αναφέρει:

«Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν πιστευω σε θεωρίες συνομωσίας. Πιστεύω στην κατάλληλη στιγμή. Δεν πιστεύω στη συγκάλυψη πάνω σε τέτοιου είδους θέματα. Δεν το διαννοούμαι. Ξέρω τον αδίστακτο και τον χειριστικό όμως. Αυτόν που θα έκανε τα πάντα να σε ξεγελάσει. Αυτόν που δεν πίστευε ότι θα κατηγορηθεί λόγω του κοινωνικού στάτους των θυμάτων. Το βίωσα. Το βιώσαμε, γιατί είμαστε δυστυχώς πολλοί. Μην το ξεχνάς. Τον αδίστακτο.

Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Δε γνώριζα ούτε πρόσωπα, ούτε ονόματα μέχρι πρότινος. Μην χρησιμοποιείτε το όνομα μου για πολιτικές σκοπιμότητες. Παρά μόνο αν χρειάζεται για να αλλάξετε το νόμο. Έτσι θα μας δικαιώσετε και θα σας συγχωρέσουμε.

Σκεφτείτε μόνο τα παιδιά».

0 40χρονος Βασίλης, ο οποίος ζει μόνιμα στο Βερολίνο και δεν έχει σχέση με τα εγχώρια θεατρικά δρώμενα, κατήγγειλε σε μια συγκλονιστική συνέντευξή του στην Ελεωνόρα Μελετη στον ALPHA , πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από  γνωστό θεατράνθρωπο όταν ήταν ακόμη ανήλικος.

Μπορεί στην τηλεοπτική του συνέντευξη να μην τον κατονόμασε, ωστόσο το όνομα του θεατράνθρωπου περιλαμβάνεται στη μήνυση που έχει καταθέσει ενώπιον του Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο δημόσιο post του, μετά τη συνέντευξη, ο ίδιος είχε γράψει: «Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη. Σας άφησα την ψυχή μου και τα όπλα να πολεμήσουμε. Σας ευχαριστώ για όλη αυτήν την υποστήριξη. Τη νέα μου οικογένεια, τα αδέρφια μου, που μεγαλώνει δυστυχώς μέρα με την ημέρα αλλά γινόμαστε πιο δυνατοί. Εις το επανιδείν.»

About Author