Χαϊκάλης προς Μητσοτάκη: Να ανακαλέσετε τον υπαινιγμό για το πρόσωπό μου, αλλιώς είστε κοινός συκοφάντης

Με δήλωση απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην αναφορά του ονόματός του από το γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου: «Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ. Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη, που με την υπογραφή του τον διόρισε Υπουργό;» ήταν η αναφορά του Μεγάρου Μαξίμου για τον ηθοποιό, σε απάντηση των επικρίσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είχε αναλαβει τη θέση του υφυπουργού εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων το καλοκαίρι του 2015,  ως βουλευτής των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων.”

Όπως είναι γνωστό, ηθοποιοί έχουν προβεί σε δημόσιες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος ουσιαστικά είχε παραδεχθεί, στην περίπτωση της Ιλεάννας Αραβή, ότι άφησε να περάσει αρκετός χρόνος πριν αποδεχθεί το «όχι» της.

Η ανακοίνωση του Παύλου Χαϊκάλη έχει ως εξής:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα.

Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται. Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους.

Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη».

About Author