Και νέα μήνυση κατά ηθοποιού – σκηνοθέτη για βιασμό 14χρονου το 2010

Μια ακόμη μήνυση για το αδίκημα του βιασμού κατατέθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, με το συγκεκριμένο μάλιστα έγκλημα που καταγγέλλεται, να έχει τελεστεί σύμφωνα με τον μηνυτή το 2010 και ως εκ τούτου να μην έχει παραγραφεί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο μηνυτής, ο οποίος δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάτρου, βιάστηκε από γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη όταν ήταν 14 ετών, μαθητής της Β’ Γυμνασίου.

Ο δικηγόρος του μηνυτή Γιάννης Βλάχος σε δήλωσή του ανέφερε: «Κατατέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, μήνυση για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010 όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β´ τάξης Γυμνασίου. Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί.

Ο δράστης είναι πασίγνωστος- ηθοποιός, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίος εντόνως τη δημοσιότητα. Ζητάω να παρέμβει η εισαγγελία και να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης, διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης, προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής αναφέρει στο κείμενο της μήνυσης του, ότι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης τον προσέγγισε στην πλατεία Μεταξουργείου, με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο, προβάλλοντάς του τον κύκλο των γνωριμιών του. Ο ίδιος και ο θύτης του πήγαιναν συχνά σε συναυλίες και εν τέλει ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του. Το θύμα αναφέρεται και σε άλλους ανήλικους, που ο καταγγελλόμενος δεχόταν στο σπίτι του.

About Author