“Απάντηση” Χρυσοχοΐδη για την κριτική των χειρισμών του: “Αυτοί που ρωτούν έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι” – ΣΥΡΙΖΑ: Βρίσκεται σε πανικό

Για να καλύψει την πλήρη απουσία του κρατικού μηχανισμού κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε σε πολιτικές χυδαιότητες κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την αξιωματική αντιπολίτευση ότι έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπεραμύνθηκε της απόφασής του να κλείσει η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, εξαιτίας της «Μήδειας», τονίζοντας ότι «σε κάθε περίπτωση θα το ξαναέκανα».

Απαντώντας στην ερώτηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος ζητά εξηγήσεις για το γεγονός ότι ο ιδιώτης διαχειριστής της εθνικής Αθηνών – Λαμίας γλίτωσε πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ, έκανε λόγο για «πολιτικά γελοίο ισχυρισμό».

«Αυτοί που το ρωτούν αυτό το πράγμα ας αναρωτηθούν τι έκαναν στο Μάτι που έκαψαν 100 ανθρώπους» σημείωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας.

Επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με αφορμή τη συνέντευξή του, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του στη οποία αναφέρει ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει».

Στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει: «Δεν του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αλλά η πρωτόγνωρη ανικανότητα του ιδίου και της κυβέρνησης, που οδήγησε 250.000 οικογένειες να μείνουν δίχως ρεύμα, που χώρισε για δυο ημέρες την Ελλάδα στα δυο, αφού έκλεισε την Εθνική Οδό, που άφησε χιλιάδες εργαζόμενους να περιμένουν μάταια το τρένο για τη δουλειά τους, αφού έκλεισε τον ΗΣΑΠ. Αφού δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη για όλα αυτά, επιλέγει το δρόμο της χυδαιότητας».

Ακολούθως θυμίζει ότι « ο Γενικός του Γραμματέας σήμερα, ο κος Τσουβάλας, ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι. Αυτός δηλαδή που είχε την επιτελική ευθύνη για την απόφαση διακοπής της κυκλοφορίας στη κεντρική αρτηρία και την παράκαμψη σε στενούς αδιέξοδους δρόμους που οδήγησε σε τραγωδία.

Και για αυτό ακριβώς αποπέμφθηκε τις επόμενες μέρες από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναβαθμίστηκε ένα χρόνο αργότερα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Κλιμακώνοντας αναφέρει: «Αλλά η χυδαιότητα του κ. Χρυσοχοΐδη δεν μας ξαφνιάζει. Όσο πιο καταγέλαστοι θα γίνονται στον ελληνικό λαό με την ανικανότητά τους, τόσο πιο χυδαίοι θα γίνονται στα κανάλια».

About Author