Διακοπές ρεύματος: 10% έκπτωση στους λογαριασμούς από τη ΔΕΗ – Αφαιρεί τη χρέωση δικτύου διανομής ο ΔΕΔΔΗΕ

Μηδενική χρέωση δικτύου διανομής τον Φεβρουάριο, για όλους τους πελάτες ηλεκτρικής ενέργειας που επλήγησαν από την κακοκαιρία, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. «Ο ΔΕΔΔΗΕ, αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών, που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, αποφάσισε να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμούς πελατών που επλήγησαν, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας. Ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στη χρέωση αυτή από τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων πελατών και θα το αποστείλει στους προμηθευτές.

Η μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή.

Έκπτωση 10% στους πελάτες της, που έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες ημέρες,  αποφάσισε να προσφέρει και η ΔΕΗ, σε μια κίνηση αναγνώρισης των δυσκολιών που πέρασαν και εξακολουθούν να περνούν. Σύμφωνα με την Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών σχέσεων της ΔΕΗ Σοφία Δήμτσα, η απόφαση της ΔΕΗ θα ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.

About Author