Σταματημένοι οι συρμοί του ηλεκτρικού – Στα αμαξοστάσια τα λεωφορεία

«Εγκλωβίστηκε» στα χιόνια σχεδόν όλο το σύστημα μεταφορών του Λεκανοπεδίου – Δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο σε ολόκληρο το δίκτυο της γραμμής 1 – Καμιά πρόβλεψη να μείνει ανοικτό το κεντρικό οδικό δίκτυο

Η διοίκηση του ΟΑΣΑ έδωσε εντολή λίγο πριν τις 7 το πρωί να επιστρέψουν όλα τα λεωφορεία που κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Αθήνας στα αμαξοστάσια.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο οργανωτικός γραμματέας των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, στο «ΘΕΜΑ 104.6», τα λεωφορεία αποσύρονται μέχρι νεωτέρας, καθώς τα προβλήματα στους δρόμους είναι μεγάλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και περιπτώσεις με λεωφορεία που κόλλησαν σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Να σημειωθεί ότι δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο σε ολόκληρο το δίκτυο της γραμμής 1.  Στο δίκτυο του προαστιακού δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο.

Τα δρομολόγια του Μετρό γίνονται έως το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Τραμ στο τμήμα από τη στάση Λεωφόρος Βουλιαγμένης έως το Σύνταγμα.

About Author