«Δεν έχει φύγει στο εξωτερικό ο Δημήτρης Λιγνάδης» λέει ο δικηγόρος του

Με τις πληροφορίες για μηνύσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και τις καταγγελίες που θα έρθουν στο φως να πληθαίνουν, ο κλοιός φαίνεται να σφίγγει γύρω από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό και οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη φύγει στο εξωτερικό, ενώ ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του έχει διαψεύσει κατηγορηματικά όσα του προσάπτονται.

Το κινητό του είναι κλειστό μετά τα social media και ο ίδιος έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από προσώπου γης. Πληροφορίες θέλουν να έχει μιλήσει μόνο μια φορά με επιστήθιο φίλο του και να κρατά επαφές με παλιά και καλή του φίλη που τον έχει προστατεύσει και στο παρελθόν.

Νωρίς το πρωί ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη κατηγορηματικά διέψευσε ότι έχει φύγει στο εξωτερικό ο σκηνοθέτης, ενώ σχολίασε τις αφίσες που φαίνεται ότι κυκλοφορούν στην Αθήνα με το πρόσωπο του καλλιτέχνη και την λέξη «Σίχαμα».

Σαφής και με λίγα λόγια, ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας που εκπροσωπεί τον Δημήτρη Λιγνάδη, νωρίς το πρωί απάντησε στη φήμη που κυκλοφορεί από το βράδυ της Πέμπτης περί φυγής του καλλιτέχνη στο εξωτερικό.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politismos/dimitris-lignadis-exoteriko-afisa-dikigoros

Πηγή: TheToc

About Author