Χαμηλές πτήσεις για τις συνεντεύξεις Μητσοτάκη και Τσίπρα σε ΣΚΑΙ και ALPHA

Ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε πρώτος συνέντευξη στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου και ακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΣΚΑΙ και στον Αλέξη Παπαχελά την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου.

Οι δύο συνεντεύξεις σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen δεν προσέφεραν σημαντικά νούμερα τηλεθέασης στους τηλεοπτικούς σταθμούς που τις φιλοξένησαν.

Συγκεκριμένα το δελτίο του ALPHA (Τρίτη 09 Φεβρουαρίου), με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε 16% στο σύνολο και 11,7% στα δυναμικά κοινά.

Ενώ το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ (Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου) με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε 12,5% στο σύνολο και 9,7% στα δυναμικά κοινά.

Τέλος, ενδιαφέρον έχει να σημειωθεί ότι το υψηλότερο νούμερο στη συνέντευξη του πρωθυπουργού ήταν στους άντρες 55+ με 16,2%.

Το μειωμένο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μοιάζει να αντανακλά τη γενικότερη απογοήτευση ενός κόσμου που έχει πλέον κουραστεί από την πανδημία και την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης και δεν βλέπει φως από καμιά πλευρά.

About Author