Τσίπρας: Νέο lockdown μετά από τρείς μήνες lockdown – Ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει μολυνθεί από τον ιό της αλαζονείας και δεν κατανοεί τις δυσκολίες των πολιτών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ανέφερε ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για ένα θέατρο του παραλόγου καθώς όπως είπε δεν υπάρχουν πραγματικά δεδομένα για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. «Ο αριθμός των μοριακών τεστ υπολείπεται ώστε να υπάρχει μία πραγματική εικόνα στους ειδικούς. Δεν υπάρχουν σοβαρές μελέτες επιδημιολογικής επιτήρησης» σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε:

«Να τριπλασιαστούν τα τεστ, να μη γίνονται σαν σε λοταρία αλλά στοχευμένα, εκεί που υπάρχει η υποψία ότι υπάρχουν κρούσματα. Το ζήτημα είναι όταν θα ανοίξουν τα σχολεία να ανοίξουν με λιγότερους μαθητές ανά τάξη, με σοβαρά μέτρα προστασίας. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τους εργαζόμενους στη μοίρα τους».

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το νέο lockdown μετά από 3 μήνες lockdown επισφράγιση της κυβερνητικής αποτυχίας, νέο lockdown.

Αναφερόμενος στο φαγοπότι της Ικαρίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημείωσε ότι πρόκειται για το δεύτερο ατόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει μολυνθεί από τον ιό της αλαζονείας και δεν κατανοεί τις δυσκολίες των πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

About Author