Συλλαλητήριο αθλητών και προπονητών στο Σύνταγμα

Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής προγραμματίστηκε η διαμαρτυρία στο Σύνταγμα (και όχι στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί).

Είναι χιλιάδες οι άνθρωποι που βιοπορίζονται από το αγαπημένο τους άθλημα και σε λίγες μέρες ξεκινάει ο τέταρτος μήνας αγωνιστικής απραξίας και αβεβαιότητας.

Το αδιέξοδο που οδηγείται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ήδη πολύ μεγάλο και διευρύνεται ακόμα περισσότερο μετά την χθεσινή ενημέρωση των μέτρων και την παράταση του «παγώματος», όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και όχι μόνο.

Στο Σύνταγμα θα συγκεντρωθούν σήμερα το μεσημέρι οι άνθρωποι του μπάσκετ μαζί με τους συναδέλφους τους από όλα τα αθλήματα, για να διαμαρτυρηθούν για το «lockdown» του ερασιτεχνικού αθλητισμού, λόγω κοροναϊού.

Άνθρωποι του αθλητισμού, αθλητές και προπονητές από όλα τα σπορ, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και έτσι θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα και όχι στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπως είχε αποφασιστεί αρχικά.

Μάλιστα, γι αυτόν τον σκοπό έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook, μέσω της οποίας, μεταξύ άλλων ζητείται από αθλητές όλων των αθλημάτων να φορέσουν τις φανέλες των ομάδων τους και να παρευρεθούν το μεσημέρι της Παρασκευή, εξώ από το Σύνταγμα.

About Author