Δωρεά παιδικών φαρμάκων από μαθητές στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου

Σε μια ιδιαίτερη και πολύ σημαντική προσφορά προχώρησαν οι μαθητές της «Ελληνοαγγλικής Αγωγής», που έχει την έδρα του στο Μαρούσι.

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από καθηγητές τους, επισκέφτηκαν το δημαρχείο και πρόσφεραν παιδικά φάρμακα προς ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου, στο πλαίσιο δράσεων εθελοντισμού και προσφορών που διενεργεί το σχολείο σε συνεργασία με τις οικογένειες των μαθητών.

Ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία και την οργάνωση της δράσης τους, που σκοπό έχει να εμφυσήσει στους μαθητές από τη νεαρή ηλικία το αίσθημα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.

«Πρόκειται για εξαιρετική πρωτοβουλία. Η δωρεά παιδικών φαρμάκων είναι σημαντική για τα Μαρουσιωτάκια, που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες», είπε ο κ. Αμπατζόγλου και απευθυνόμενος στα παιδιά τόνισε μεταξύ άλλων: «Με αυτό τον τρόπο στηρίζετε το σημαντικό έργο του Δήμου μας προς αυτή την κατεύθυνση και η σημερινή πράξη σας εύχομαι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για μαθητές άλλων σχολείων».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

About Author