Η Λυδία Σέρβου αποκάλυψε το όνομα του μουσικοσυνθέτη που της επιτέθηκε σεξουαλικά στα 15 της

Τον πασίγνωστο, εξαιρετικά δημοφιλή μουσικοσυνθέτη Δήμο Μούτση κατονομάζει η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου ως τον άνθρωπο που φαίρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά, μέσα στο σπίτι του, όταν η ίδια ήταν μόλις 15 ετών.

Με συνέντευξή της σήμερα στα ΝΕΑ και τη Ζωή Λιάκα, αλλά και το βράδυ στον Αντώνη Σρόιτερ και στον Αlpha λέει για πρώτη φορά το όνομα για έναν σημαντικό λόγο:«το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος, τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους».

Η Λυδία Σέρβου, που είχε καταγγείλει ότι κατόπιν μεσολάβησης του ιερέα πατέρα της, ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης την δέχθηκε στο σπίτι του στο Παγκράτι για να την ακροαστεί, κλείδωσε και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, λέει πλέον ευθαρσώς το όνομα. «Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 μου χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης». Οταν μάλιστα ερωτάται από τα ΝΕΑ αν πιστεύει ότι έχει μετανιώσει ο ίδιος σήμερα, λέει «αυτό θα μπορούσε να το απαντήσει μόνο ίδιος». Υπενθυμίζουμε ότι ο συνθέτης είναι σήμερα 82 ετών.

About Author