Αιτωλοακαρνανία: Εντοπίστηκαν τρείς δράστες της εισβολής σε σπίτι ηλικιωμένων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της εισβολής στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του άνδρα ηλικίας 91 ετών. Η Αστυνομία εκτιμά πως εξιχνίασε την υπόθεση, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων – του ανιψιού και δύο γειτόνων του ζευγαριού – που κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία. Φέρεται μάλιστα ότι η ηλικιωμένη τους αναγνώρισε.

Στην πορεία όμως της έρευνας καταγράφηκε ανατροπή, καθώς το ένα άτομο που φέρεται αρχικά να ομολόγησε, στη συνέχεια φέρεται να ανακάλεσε την ομολογία του.

Τα τρία αυτά άτομα αναμένεται να οδηγηθούν το Σάββατο στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου, όπου διαβιβάστηκε η δικογραφία.

Τον ηλικιωμένο βρήκε νεκρό και δεμένο χειροπόδαρα ένας ανιψιός του, στο πάτωμα του σπιτιού του και σε ελάχιστη απόσταση από τη σορό του, ήταν η σύζυγός του δεμένη στο κρεβάτι. Και οι δύο έφεραν χτυπήματα. Ο 91χρονος άφησε την τελευταία του πνοή από ασφυξία καθώς οι δράστες τον άφησαν φιμωμένο, σύμφωνα με το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τραγική ειρωνεία: η 85χρονη πέρασε πέντε μέρες δίπλα στον νεκρό άνδρα της, αλλά ακόμη δεν γνωρίζει για τον θάνατό του, αφού οι ληστές της είχαν φορέσει κουκούλα.

Νοσηλεύεται πλέον στο Νοσοκομείο Αγρινίου, αλλά όσα ψέλλισε στους αστυνομικούς βοήθησαν να ξετυλίξει η αστυνομία το κουβάρι, αφού φέρεται να αναγνώρισε τους δράστες.

Τα χρήματα που έχουν κλαπεί δεν έχουν βρεθεί, ωστόσο στην οικία βρέθηκαν 14.000 ευρώ που οι δράστες δεν εντόπισαν.

About Author