Έγκλημα-θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία: Ηλικιωμένη δεμένη επί μέρες δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου, στην Αιτωλοακαρνανία, όπου ζευγάρι ηλικιωμένων εντοπίστηκε δεμένο χειροπόδαρα στην οικία του, με τον άνδρα νεκρό. Όλα τα στοιχεία οδηγούν τις αστυνομικές αρχές προς την κατεύθυνση της ληστείας, ωστόσο εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα. Τις έρευνες συντονίζει ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, που βρίσκεται επί τόπου με στελέχη της Ασφάλειας Αγρινίου.

Η ηλικιωμένη – περίπου 85 χρονών – μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του χωριού. Είναι σε άθλια κατάσταση και πολύ ταραγμένη από την ταλαιπωρία που πέρασε, ωστόσο κατάφερε να αρθρώσει λίγες κουβέντες στους αστυνομικούς. Φέρεται να έκανε λόγο για εισβολή από τρείς άνδρες, που ήθελαν να αρπάξουν χρήματα.

Ενδέχεται μάλιστα αυτό να συνέβη πριν από αρκετές μέρες, ενδεχομένως από την περασμένη Παρασκευή, όταν οι δράστες άφησαν δεμένους τους ηλικιωμένους, στο κρεβάτι τον άνδρα και σε καρέκλα τη γυναίκα. Ο 91χρονος άνδρας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι συγχωριανοί είναι συγκλονισμένοι και κάνουν λόγο για ένα φιλήσυχο ζευγάρι, που ζούσε μόνο του καθώς στο παρελθόν είχε χάσει τον μοναχογιό του.

« Όποιος τους επιτέθηκε γνώριζε ότι ζούσαν μόνοι. Ένας άγνωστος δε θα πήγαινε έτσι στοχευμένα, από κάπου γνώριζαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του χωριού.

Πηγή: agrinionews.gr

About Author