Η.Π.Α: Λίστα του FBI με φωτογραφίες των εισβολέων του Καπιτωλίου

Λίστα καταζητούμενων για την εισσβολή στο Καπιτώλιο συνέταξε το FBI, η οποία περιλαμβάνει και τις φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους. Προς το παρόν, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται 41 άτομα, μεταξύ των οποίων και εκείνος που τοποθέτησε εκρηκτική ύλη μέσα σε σωλήνα, κοντά στο Καπιτώλιο. «Το FBI χρειάζεται πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην ταυτοποίηση ατόμων, που άσκησαν ενεργά βία στην Ουάσιγκτον» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, το Ομοσπονδιακό γραφείο ερευνών ζητά από αυτόπτες μάρτυρες είτε να προσέλθουν και να καταθέσουν είτε να ανεβάσουν στον ιστότοπο που δημιούργησε, φωτογραφίες, βίντεο καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα καταζητούμενα πρόσωπα.

Επίσης, το FBI προσφέρει αμοιβή 50.000 δολαρίων, για εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται στην τοποθέτηση εκρηκτικής ύλης μέσα σε σωλήνα, κοντά στο Καπιτώλιο.

Οι αρχές προσφέρουν τα χρήματα, για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον «εντοπισμό, τη σύλληψη και την καταδίκη» των υπευθύνων για την τοποθέτηση ύποπτων βομβών.

Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία ενός υπόπτου που φορούσε σακάκι με κουκούλα και κρατούσε ένα μεγάλο μαύρο αντικείμενο στο δεξί του χέρι.

Πηγή: in.gr

About Author