Δολοφονία δύο γυναικών στην Αλβανία αποκαλύπτει υπόθεση εμπορίας βρεφών στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αλβανία από υπόθεση διπλής γυναικοκτονίας στα Τίρανα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μπροστά στα μάτια του γιού της μίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον 59χρονο δράστη της διπλής δολοφονίας βαραίνει πληθώρα σοβαρών αδικημάτων και στην Ελλάδα. Οι συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν ότι ο δολοφόνος, που έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα, εξέδιδε για χρόνια τις δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Εκτός αυτού, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά που έκανε μαζί τους.

Όπως κατέθεσε η αδελφή των θυμάτων, ο δράστης πούλησε με αυτό τον τρόπο τουλάχιστον δέκα μωρά, ενώ τον συνόδευε στην Ελλάδα και η σύζυγός του, η οποία φέρεται να συναίνεσε στην πώληση και δικού τους μωρού.

Ο αδερφός των θυμάτων από την πλευρά του κατέθεσε, πως ο δράστης σε όλα αυτά είχε ως συνεργό του έλληνα δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει πεθάνει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος μπήκε με καλάσνικοφ στο διαμέρισμα μίας εκ των δύο γυναικών.  Έπειτα από καυγά, καθώς θεωρούσε πως η μία από τις δυο αδερφές, με την οποία διατηρούσε σχέση στο πρόσφατο παρελθόν, είχε δεσμό με άλλον άντρα και με τον φόβο ότι θα αποκάλυπτε όσα είχε κάνει, δολοφόνησε τις δύο γυναίκες.

Λίγες ώρες μετά τη διπλή δολοφονία, ο 59χρονος εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη.

About Author