Παγώνη: Να γίνουν άμεσα οι εμβολιασμοί που αναβλήθηκαν στα νοσοκομεία

Να προχωρήσει άμεσα στον εμβολιασμό και τη θωράκιση των υγειονομικών κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Υγείας η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και αντιπρόεδρος ΟΕΝΓΕ, Ματίνα Παγώνη.

Η κ. Παγώνη μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 για την αναβολή των 450 εμβολιασμών στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» τονίζοντας ότι δεν είχε κάποια ενημέρωση γιατί αναβλήθηκαν, αλλά επανέλαβε πως στο «Γ. Γεννηματάς» και σε κάποια άλλα επαρχιακά νοσοκομεία, είχαν αρχικά προγραμματιστεί εμβολιασμοί, οι οποίοι τελικά αναβλήθηκαν.

Στο μεταξύ, για το θέμα αυτό, το υπουργείο Υγείας είχε απαντήσει χθες με αφορμή και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ακόμα και στο κρίσιμο θέμα του εμβολιασμού των υγειονομικών, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε σήμερα νέο πεδίο μικροκομματικής αντιπολίτευσης» αναφέρει το υπουργείο Υγείας. «Το σχέδιο των εμβολιασμών εξελίσσεται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή, σε 9 Νοσοκομεία της χώρας. Ο μαζικός εμβολιασμός των υγειονομικών αρχίζει στις 4/1 και θα εξελιχθεί σε τρεις φάσεις μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Τη Δευτέρα μπαίνουν στη μάχη 42 επιπλέον Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. σε όλη τη χώρα. Ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται σταδιακά. Δεν υπάρχει θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών», σημειώνει το υπουργείο.

About Author