Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Folli Follie: Εξώδικο από Φλαμπουράρη για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα

Με εξώδικο απάντησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέκος Φλαμπουράρης στα συκοφαντικά δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομά του στην υπόθεση της Folli Follie.

Το πρώτο εξώδικο του πρώην υπουργού Επικρατείας, απευθύνεται στην ιστοσελίδα mononews.gr, στο Διευθυντή, την αρχισυντάκτη αλλά και τη συντάκτρια του επίμαχου άρθρου, καθώς όπως αναφέρεται «επιδίδονται συστηματικά και εντατικά από χθες στην κατασυκοφάντησή μου, ότι δήθεν λειτούργησα ως ισχυρός σύμμαχος του ομίλου Folli Follie».

Η ιστοσελίδα καλείται να δηλώσει και να διευκρινίσει προς πάσα κατεύθυνση «ότι ουδέν στοιχείο διαθέτει που να συνδέει αποδεδειγμένα τον Αλ. Φλαμπουράρη με τον όμιλο Folli Follie, τα πρόσωπα ή τις υποθέσεις αυτού και να ανακαλέσει οιαδήποτε αναφορά που επιτρέπει ή αφήνει «σκιές» τέτοιας συσχέτισης».

Σημειώνεται πως χθες έκανε λόγο για νέα τρομακτικά ψεύδη που προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τον ίδιο προσωπικά. «Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folli-Follie. Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ’ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως Υπουργού Επικρατείας. Η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν. Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Σε διάψευση των ισχυρισμών του συνεργάτη Κουτσολιούτσου προχώρησαν και οι Αλέξης Χαρίτσης, Μάκης Μπαλαουρας, Σταύρος Αραχωβίτης, με δηλώσεις τους, με τις οποίες ανακοίνωσαν και αυτοί ότι θα προσφύγουν στην Δικαιοσύνη.

H Κουμουνδούρου καταλογίζει στην κυβέρνηση απόπειρα αλλαγής ατζέντας μπροστά στα αδιέξοδά της σε πανδημία και οικονομία, επισημαίνοντας πως συνεχίζει να επενδύει στη συκοφαντία.

About Author