Θεσσαλονίκη: Σοκ από το απίστευτο έγκλημα – Δύο παιδιά δολοφόνησαν ηλικιωμένο για 250 ευρώ – Στον εισαγγελέα η 45χρονη γιαγιά που φυλούσε τσίλιες

Στην εισαγγελέα οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής η 45χρονη γιαγιά και ο 40χρονος σύντροφος της, που κρατούσαν τσίλιες στα δυο ανήλικα παιδιά, 12 και 14 ετών, τα οποία δολοφόνησαν 87χρονο άνδρα για να τον ληστέψουν στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο ανήλικοι δεν μετήχθησαν στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης αλλά σε ειδική δομή φιλοξενίας ανήλικων.

Το άγριο έγκλημα έγινε στις 2 Δεκεμβρίου. Οι δύο ανήλικοι μπήκαν στη μονοκατοικία και χτύπησαν μέχρι θανάτου τον 87χρονο, που δεν είχε περιθώρια διαφυγής. Οι δράστες έψαξαν το σπίτι και πήραν 250 ευρώ που βρήκαν.

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως η γιαγιά τους και ο σύντροφός της, είχαν ρόλο τσιλιαδόρων στο φοβερό έγκλημα. Παρέμειναν έξω από το σπίτι και περίμεναν τα ανήλικα εγγόνια τους.

Όταν ο 87χρονος τους αντελήφθη, οι δύο ανήλικοι άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα και εγκεφαλική αιμορραγία. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή δεν απέδωσαν και υπέκυψε τέσσερις ημέρες αργότερα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκέντρωσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου, κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της κόρης του 87χρονου στο GRtimes.gr.

About Author