Αιφνιδιαστικά έξω από το Μαξίμου εργαζόμενοι στην εστίαση

Αιφνιδιαστική διαμαρτυρία έχω από το Μέγαρο Μαξίμου έκαναν εργαζόμενοι στην εστίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στάθηκαν στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και άνοιξαν πανό για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην εστίαση εξαιτίας της πανδημίας.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν μηχανές της ΔΙΑΣ, που απομάκρυναν τους εργαζόμενους και τους προσήγαγαν για εξακρίβωση στοιχείων όπως δήλωσε στο OPEN ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος των εργαζομένων τουρισμού και επισιτισμού.

«Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Έχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα» είπε στο Open TV ο Γιώργος Χότζογλου. «Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα» πρόσθεσε ο κ. Χότζογλου και πρόσθεσε: «Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα».

 

About Author