Πιερία: Άγνωστοι κακοποίησαν σεξουαλικά σκύλο σε παραλία

Mία αποτρόπαιη και φρικτή πράξη έκαναν άγνωστοι στην παραλία Παντελεήμονα στη νότια Πιερία. Κακοποίησαν σεξουαλικά, βίασαν δηλαδή, έναν σκύλο που οι κάτοικοι της περιοχής φρόντιζαν για χρόνια.

Ο «Ζίκο», όπως τον έχουν βαφτίσει κάτοικοι της περιοχής του Παντελεήμονα, είχε κακοποιηθεί φρικτά από κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας, το οποίο τον τραυμάτισε στον πρωκτό, πιθανότατα σπρώχνοντας με τη βία στο εσωτερικό του κάποιο αντικείμενο!

Σύμφωνα με ανάρτηση της Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Δράσης Εθελοντών Δίου Ολύμπου “Ο Περίτας”, το άτυχο ζώο περιθάλπεται από τον κτηνίατρο, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία που την ερευνά και ζητά πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι.

Οπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο αρρωστημένος βασανισμός του άτυχου ζώου προκάλεσε και την αντίδραση του αντιδημάρχου του Δήμου Δίου-Ολύμπου Γιώργου Καραλή που είναι αρμόδιος για τα θέματα αδέσποτων ζώων, ο οποίος καταδίκασε την κακοποίηση και ζήτησε από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή τον ίδιο.

About Author