Ισραηλινός αξιωματούχος: «Ο Τραμπ συνεργάζεται με τους εξωγήινους»

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ κατά καιρούς έχει προχωρήσει σε βαρύγδουπες δηλώσεις. Ωστόσο, η δήλωση η οποία είχε κάνει ιδιαιτέρως αίσθηση είναι οτι ο ίδιος υποστήριζε ουκ ολίγες φορές ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή.

Μάλιστα πολλοί ισχυρίζονται ότι η τόση σιγουριά του Τραμπ πάνω σε αυτό το θέμα θα μπορούσε να τον κάνει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Σύμπαντος, μετά την ήττα του απο τον Biden.

Πρώην αξιωματούχος του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό υποστηρίζοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έχει υποσχεθεί στους εξωγήινους να κρατήσει μυστική την ύπαρξή τους.

Η παρουσία των εξωγήινων δεν πρέπει να αποκαλυφθεί επειδή «η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη» δήλωσε ο Χαΐμ Εσέντ, πρώην υπεύθυνος διαστημικής ασφάλειας στο υπουργείο Άμυνας.

Ο Εσέντ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Yediot Aharanot στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου του Το Σύμπαν Πέρα από τον Ορίζοντα, στο οποίο αποκαλύπτει πως «εξωγήινοι από κάθε γωνιά του Σύμπαντος κυκλοφορούν ήδη ανάμεσά μας».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, αποσπάσματα της συνέντευξης δημοσιεύτηκαν στην αγγλόφωνη Jerusalem Post.

Αμερικανοί αστροναύτες ήδη συνυπάρχουν με εξωγήινους συναδέλφους τους σε «υπόγεια βάση» που κρύβεται «στα έγκατα του Άρη».

Ο Τραμπ, είπε ο 87χρονος Εσέντ, ήταν «σχεδόν έτοιμος» να αποκαλύψει την ύπαρξη της «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας», μεταπείστηκε όμως από τους εξωγήινους επειδή η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη για αυτή τη μεγάλη αλήθεια.

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο η Ομοσπονδία αποφάσισε να στείλει εκπροσώπους στη Γη, ο Εσέντ υποστήριξε ότι οι εξωγήινοι είναι περίεργοι όσο και εμείς και προσπαθούν να καταλάβουν ποια είναι η «υφή του Σύμπαντος».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν τόση ταραχή ώστε η NASA αναγκάστηκε να προβεί σε διευκρινιστική ανακοίνωση: «Παρόλο που δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει ενδείξεις εξωγήινης ζωής, η NASA εξερευνά το Ηλιακό Σύστημα προκειμένου να απαντήσει σε θεμελιώδη ερωτήματα, όπως το εάν είμαστε μόνοι στο Σύμπαν».

About Author