Γεμιστήρες όπλων ανάρτησε ο Κ. Μπογδάνος στο twitter

Ο βουλευτής της ΝΔ επέδειξε στο twitter γεμιστήρες όπλων – «Πρόκειται για κατά λάθος ανάρτηση μιας άσχετης φωτογραφίας που μου στάλθηκε» το μάζεψε μετά από ώρα ο ίδιος.

Μια φωτογραφία με γεμιστήρες όπλων 9 χιλιοστών ανήρτησε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μία ώρα μετά «κατέβασε» την ανάρτησή του. Λίγα λεπτά μετά το δημοσίευμα του avgi.gr, ο Κ. Μπογδάνος απάντησε και ανέφερε ότι πρόκειται για «κατά λάθος ανάρτηση μιας άσχετης φωτογραφίας που μου στάλθηκε».

Άλλοι χρήστες του twitter σχολίασαν την ανάρτηση με φωτογραφίες από σκοποβολή ή τον ρωτούσαν για το εάν πρόκειται για γεμιστήρες όπλου Glock.

Η φωτογραφία προέρχεται από ιστοσελίδα που περιλαμβάνει κριτικές όπλων, αλλά και προσφορές για αγορά τους.

Το δε όπλο, για το οποίο προορίζονται οι γεμιστήρες είναι της εταιρίας Springfield Armory, το μοντέλο “Hellcat”, που περιγράφεται ως το «μικρότερου μεγέθους όπλο 9 mm στον κόσμο»

«Πρόκειται για κατά λάθος ανάρτηση μιας άσχετης φωτογραφίας που μου στάλθηκε. Την κατέβασα μόλις κατάλαβα πως έχει ανέβει χωρίς να αντιληφθώ το πως. Παρακαλώ μην επενδύετε το θέμα με διαστάσεις που δεν υφίστανται» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απαντώντας στο avgi.gr.

Ο Κωνσταντίνις Μπογδάνος

About Author