Βέλγιο: Και δεύτερο “sex πάρτι” εν μέσω κοροναϊού

Και δεύτερο “σεξ πάρτι” στο Βέλγιο διέλυσε η αστυνομία, λίγες ημέρες μετά τον σάλο που ξέσπασε με τον ευρωβουλευτή, ο οποίος συμμετείχε σε πάρτι με όργια. Το συγκεκριμένο πάρτι έλαβε χώρα σε σπίτι στην πόλη Paal και συμμετείχαν δέκα άτομα.

Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία όταν είδαν μέσα από το παράθυρο ανθρώπους με «ελάχιστα ρούχα». Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, οι άνθρωποι που ήταν μέσα, αρχικά προσπάθησαν να αγνοήσουν το κουδούνι. Στη συνέχεια όμως αναγκάστηκαν να ανοίξουν στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, σε όλους τους συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο 250€ για παραβίαση των μέτρων για τον κοροναϊό.

Αυτό είναι το δεύτερο σεξ πάρτι που διαλύει η Αστυνομία μέσα σε λίγες μέρες.

Την προηγούμενη Παρασκευή η αστυνομία συνέλαβε 25 άτομα που συμμετείχαν σε σεξ πάρτι εν μέσω lockdown, σε ένα δωμάτιο πάνω από μπαρ στο κέντρο των Βρυξελλών.

Η υπόθεση τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, κυρίως για το γεγονός ότι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο ούγγρος ευρωβουλευτής József Szájer και διπλωμάτες.

Ο ευρωβουλευτής, που τελικά παραδέχθηκε πως συμμετείχε στο πάρτι και ακολούθως παραιτήθηκε, είχε προσπαθήσει αρχικά να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια επικαλέστηκε τη βουλευτική του ασυλία, η οποία όμως δεν τον καλύπτει για τέτοιες παραβάσεις.

Ο Szájer εκτός από παραβίαση των μέτρων για τον κοροναϊό κατηγορήθηκε και για κατοχή ναρκωτικών.

About Author