Πολιτική κόντρα για τη…φωτογραφία της “ατομικής ευθύνης”: Η Πάρνηθα και ο…Πολάκης- Το πρωτοσέλιδο της “Αυγής”

Ως πρώτο θέμα προβάλλει σήμερα η “Αυγή” την τυχαία συνάντηση του πρωθυπουργού και της συζύγου του με ομάδα μοτοσυκλετιστών στην Πάρνηθα και το γεγονός πως παρότι διαρκώς επικαλείται την ατομική ευθύνη για την τήρηση των κανόνων προστασίας και των περιοριστικών μέτρων ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης “συνελήφθη” ανακόλουθος και παραβιάζων τα μέτρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναβαθμίζει την κριτική του για το θέμα αυτό που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έγινε viral, αν και δεν προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και άλλα μεγάλα ΜΜΕ. Πολλοί κάνουν τη σύγκριση με τη φωτογραφία του Παύλου Πολάκη σε φιλικό του σπίτι στα Χανιά, θέμα το οποίο απασχόλησε ευρύτατα τα ίδια μέσα ενημέρωσης με σκληρή κριτική στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας για την παραβίαση του lockdown.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σημειώνει «τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο», καταγγέλλοντας ότι τα περισσότερα δίκτυα δεν έπαιξαν καν το θέμα και υπογραμμίζοντας «όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται».

Αυγή

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας, την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν. Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο.

Ζεύγος Μητσοτάκη στην Πάρνηθα / Μια βόλτα, πέντε παραβάσεις | Αυγή

Ο Στέλιος Πέτσας απαντά για τη φωτογραφία του Κυρ. Μητσοτάκη στην Πάρνηθα – “Κατηγορείται επειδή είναι ανθρώπινος”

Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται».

Τραπεζώματα Πολάκη στα Χανιά εν μέσω πανδημίας - ΝΔ: Παρανομεί! Θα τον διαγράψετε;

Και ποδηλατάδα και φωτογραφίσεις με τους περαστικούς για τον Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

Oικογενειακές στιγμές χαλάρωσης» στην εξοχή | Η Εφημερίδα των Συντακτών

About Author