Στον εισαγγελέα σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης – Συνελήφθη με όπλο και 2 γραμμ. κοκαΐνης

Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης, που το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ..

Τον γνωστό τραγουδιστή σταμάτησαν αστυνομικοί για τυχαίο έλεγχο χθες γύρω στις 8 το βράδυ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού και συγκεκριμένα στη διασταύρωσή με την Ιασωνίδου. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ πραγματοποιούσαν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον κοροναϊό στο σημείο και σε έναν από τους ελέγχους σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Νότης Σφακιανάκης.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου του Νότη Σφακιανάκη και εντόπισαν μία τσάντα όπου υπήρχε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια (είχε άδεια οπλοφορίας στο παρελθόν, αλλά είχε λήξει). Μαζί με το πιστόλι, ο Νότης Σφακιανάκης είχε στην κατοχή του και ένα τέιζερ, καθώς και ναρκωτικά, και συγκεκριμένα 2 γραμμάρια κοκαΐνης. Μετά από αυτό, ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα κρατούμενος στο Αστυνομικό τμήμα, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράνομη κατοχή όπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής ανέφερε στους αστυνομικούς προκειμένου να δικαιολογήσει την κατοχή του όπλου χωρίς νόμιμη άδεια ότι είχε λόγους να φοβάται για τη ζωή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε στο παρελθόν νόμιμη άδεια για κατοχή όπλου η οποία ωστόσο δεν ανανεώθηκε.

 

About Author