Ιταλία: Δεν τα κατάφερε η γυναίκα που ο σύζυγός της έπαιζε ακορντεόν έξω από το νοσοκομείο

Η εικόνα του 81 ετών Στέφανο Μποτζίνι να παίζει το ακορντεόν του στον δρόμο, κάτω από το παράθυρο του δωματίου της γυναίκας του στο νοσοκομείο, στην περιοχή Καστέλ Σαν Τζιοβάνι στην Ιταλία, είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες τον γύρο του κόσμου προκαλώντας βαθιά συγκίνηση. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 74χρονη Κάρλα Σάκι πήρε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Πιατσέντσα και την περασμένη Πέμπτη «έφυγε» από τη ζωή, έχοντας τουλάχιστον προλάβει να ξανασμίξει με τον αγαπημένο της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έπασχε από κοροναϊό και νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας, που σχετίζονταν με τον καρκίνο, οι κανόνες του νοσοκομείου όμως για προστασία των ασθενών από την πανδημία, απαγόρευαν να δεχθεί επίσκεψη από τον σύζυγό της.

Έτσι, ο Στέφανο αποφάσισε να δείξει στοργή και συμπαράστασ στη σύζυγό του, κάνοντάς της καντάδα κάτω από το παράθυρο του θαλάμου όπου νοσηλευόταν.

Η δήμαρχος της πόλης μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία, από την ημέρα που το ηλικιωμένο ζευγάρι ξανάσμιξε. Όπως έγραψε, η τρυφερή αυτή χειρονομία θύμισε σε όλους μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τι σημαίνει να αγαπάς κάποιον αληθινά.

Ο γάμος τους κράτησε 47 ολόκληρα χρόνια…

 

About Author