Συγκινητική ανάρτηση πατέρα: Σε παρακαλώ, κόψε αργότερα το ρεύμα, κάνει μάθημα το παιδί μου

Μία ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο κ. Ευθύμης Παιδαράκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το inkomotini.news ο κ. Παιδαράκης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος έχει ως αντικείμενο διακοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

Η συγκλονιστική ανάρτηση του κ. Παιδαράκη:

«Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το.

Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…“. Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω… Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας κτυπήσει αλύπητα!”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με τη συνδρομή πολιτών συγκεντρώθηκε τελικά το αναγκαίο ποσό, προκειμένου να αποφευχθεί για την ώρα η αποκοπή του ρεύματος.

Με πληροφορίες από το: inkomotini.news

Προστασία της ανθρώπινης ζωής σήμερα σημαίνει ενίσχυση του ΕΣΥ και οικονομική στήριξη της κοινωνίας, τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή το περιστατικό στην Κομοτηνή όπου γονιός φαίνετια σε βίντεο να παρακαλάει να μην του κόψουν το ρεύμα, έστω για μία ώρα, ώστε να προλάβει να τελειώσει το παιδί του την τηλεκπαίδευση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ν. Ηλιόπουλου αναφέρει:

«Ένας γονιός στη Κομοτηνή που εκλιπαρεί να μην του κόψουν το ρεύμα, έστω για μία ώρα. Για να προλάβει να τελειώσει το παιδί του την τηλεκπαίδευση.

Αυτή είναι η εικόνα των επιλογών της ΝΔ.

Την Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης απέρριψε σχετική τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Τροπολογία για την απαραίτητη δωρεάν παροχή ρεύματος, νερού, τηλεφωνίας και διαδικτύου για τα πληττόμενα νοικοκυριά.

Προστασία της ανθρώπινης ζωής σήμερα σημαίνει ενίσχυση του ΕΣΥ και οικονομική στήριξη της κοινωνίας.

Η ΝΔ αρνείται να δώσει αυτή τη μάχη, έχει άλλες προτεραιότητες. Να στηρίξει τους λίγους και να λεηλατήσει τους πολλούς.

Δικός μας αγώνας είναι να νικήσει η ζωή, να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του μέσα στην κρίση!».

About Author