Βαριά καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Στις επιταγμένες ιδιωτικές κλινικές στέλνουν προσωπικό του ΕΣΥ

Στην καταγγελία ότι στις δύο επιταγμένες ιδιωτικές κλινικές στη Θεσσαλονίκη στέλνεται υγειονομικό προσωπικό από δημόσια νοσοκομεία προχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «εγκληματικές επιλογές» της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει τις εγκληματικές επιλογές στη διαχείριση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη.
Αφού θυμήθηκε στο και πέντε, μετά την κατάρρευση του ΕΣΥ, να επιτάξει μόνο δύο μικρές ιδιωτικές κλινικές, τώρα παίρνει προσωπικό από τα δημόσια νοσοκομεία που βρίσκονται υπό κατάρρευση για να στελεχώσει τις δύο επιταγμένες κλινικές.
Με λίγα λόγια, αντί για το αυτονόητο, την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, ζούμε την επίταξη του Δημοσίου προς όφελος ιδιωτών.
Την ίδια ώρα γιατροί και νοσηλευτές, εξαντλημένοι και χωρίς ωράριο εδώ και σχεδόν έναν μήνα προσπαθούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές και ό,τι σώζεται από το ΕΣΥ.
Η δραματική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι η απόλυτη επιβεβαίωση πως η κυβέρνηση δεν είναι μόνο ανίκανη και ιδεοληπτική για τη δημόσια Υγεία αλλά και επικίνδυνη».

About Author