Κακλαμάνης: Φαρισαϊσμός η αντίδραση της αντιπολίτευσης για το βίντεο στη Βουλή

Να γίνουν προσλήψεις στο ΕΣΥ με διαδικασίες fast track, ζήτησε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Μιλώντας στο «Θέμα 104,6», ο αντιπρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας οξείας, όπως είπε, κατάστασης με την πανδημία και απηύθυνε έκκληση προς την κυβέρνηση «με διαδικασίες fast track, να γίνουν προσλήψεις στο ΕΣΥ».

Ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ζητά να παραγκωνιστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να γίνουν προσλήψεις και υπογράμμισε ότι είναι κάτι που επαναλαμβάνει από τον Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα να έχει δεχθεί πυρά γι αυτό.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι το σενάριο για άνοιγμα στις 30 Νοεμβρίου μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο.

Αναφορικά με το βίντεο για ένοπλες δυνάμεις το οποίο προβλήθηκε το Σάββατο στο κτίριο της Βουλής, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, ο Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτήρισε φαρισαϊσμό την αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κακλαμάνης, υπήρξε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε αντιπροσωπεία των κομμάτων για το τι θα προβληθεί. Μάλιστα, δεν υπήρξε καμία αντίρρηση. Για τον λόγο αυτό, είπε ότι όσοι βουλευτές έχουν διαφωνίες, να απευθυνθούν στον εκπρόσωπο του δικού τους κόμματος.

About Author