Αποστάσεις Θεοδωρικάκου από τους πανηγυρισμούς Άδωνι

Σαφή απόσταση από τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, σχετικά με τις συγκρίσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και το Βέλγιο και τα θύματα της πανδημίας πήρε ο υπουργός Εσωτερικών. Τ. Θεοδωρικάκος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο κ. Θεοδωρικάκος δεν έδειξε να συμμερίζεται την άποψη του κ. Γεωργιάδη για τον τρόπο που διαχειρίζεται η κυβέρνηση το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη και τη σύγκριση μεταξύ Ελλάδας και Βελγίου στο κομμάτι της πανδημίας, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε: “Καταρχήν δεν σχολιάζω ποτέ απόψεις συναδέλφων. Άρα δεν σχολιάζω τη δήλωση στην οποία αναφερθήκατε. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο”. Και πρόσθεσε: “Σημασία έχει ότι Ελλάδα στην πρώτη φάση υπήρξε θετικό πρότυπο για όλη την Ευρώπη και πρέπει και τώρα να ξαναγυρίσουμε σε μία αυστηρή και πειθαρχημένη εφαρμογή των μέτρων […]. Δεν μπορεί πάνω στο θέμα του κορωνοϊού και της διαχείρισης του να υπάρχει συζήτηση κομματικών οφελών ή κομματική αντιπαράθεση. Δεν έχει κανένα νόημα”.

About Author