Για δεύτερη ημέρα στον «Ευαγγελισμό» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Σταθερή η κατάστασή του

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξακολουθεί να νοσηλεύεται, αφού βρέθηκε θετικός στο νέο κοροναϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος.

“Το απόγευμα της Πέμπτης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέβασε πυρετό 38, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει κάποιο άλλο σύμπτωμα. Το πρωί που εισήχθη στον Ευαγγελισμό ήταν απύρετος”, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Η μεταφορά του Αρχιεπισκόπου σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδα είναι περισσότερο για προληπτικούς λόγους” δήλωσε ο κ. Κονιδάρης και πρόσθεσε: “Πιθανότατα ο Αρχιεπίσκοπος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κοροναϊού είτε το περασμένο Σαββατοκύριακο είτε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σε τεστ υποβλήθηκε και το περασμένο Σάββατο, δύο ώρες πριν συναντήσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Δεν υπάρχει ακόμα εικόνα για το πως κόλλησε ο Αρχιεπίσκοπος, αλλά αυτό συνέβη μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

About Author