Αχτσιόγλου για ανακοινώσεις Σταϊκούρα – Βρούτση: Ντράπηκε και η ντροπή

Επίθεση στους υπουργούς Χρήστο Σταϊκούρα και Γιάννη Βρούτση εξαπέλυσε η Έφη Αχτσιόγλου, με αφορμή τις σημερινές ανακοινώσεις για τα έκτακτα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν, εκ νέου, τα ίδια μέτρα και σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή».

Ολόκληρη η δήλωση Αχτσιόγλου: «Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή, με τις υποτιθέμενες «νέες ανακοινώσεις και εξειδικεύσεις» δήθεν εξαγγελιών του κ. Μητσοτάκη, από τους κυρίους Σταϊκούρα και Βρούτση.

Οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν ξανά, για τρίτη φορά, τα ίδια υποτιθέμενα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων. Το μοναδικό καινούργιο που είπαν είναι ότι αντί για μέρισμα στα νοικοκυριά και τους εργαζόμενους που χειμάζονται από την κρίση, θα εφαρμόσουν ένα μέτρο αξίας 54 εκατ. ευρώ, δηλαδή 0,03% ΑΕΠ. Ούτε τα μισά, δηλαδή, από όσα έδωσαν στα ΜΜΕ και σκόπευαν να χαρίσουν στα φιλικά τους ΚΕΚ με το «σκόιλ ελικίκου». Για το δε δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων, ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε, αυτοθαυμαζόμενος για τις μεγάλες του επιτυχίες, το πετσόκομμά του. Και εις ανώτερα».

 

About Author