Αλαλούμ και χάος στα ΚΤΕΟ

Απίστευτο χάος επικρατεί στα ΚΤΕΟ, καθώς αρκετοί οδηγοί είχαν προγραμματισμένα ραντεβού τεχνικού ελέγχου αλλά εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης η αναμονή  σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει τις δύο ώρες.

Στο αρχικό σχέδιο της κυβέρνησης τα ΚΤΕΟ θα παρέμεναν κλειστά από τα ξημερώματα του Σαββάτου με εξαίρεση εκείνα που θα ελέγχουν τα βαρέα φορτηγά που πραγματοποιούν δρομολόγια στο εξωτερικό (διεθνών μεταφορών).

Ωστόσο αυτό φαίνεται ότι έχει αλλάξει. Συγκεκριμένα, τα ΚΤΕΟ θα λειτουργούν κανονικά για τα οχήματα πάνω από 3,5 τόνους όπου και θα διατηρούνται οι προθεσμίες ελέγχου των οχημάτων!

Αυτοκίνητα και δίκυκλα δεν θα περνούν από τεχνικό έλεγχο και σε όσα λήξει το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου αλλά και οι Κάρτες Καυσαερίων η ισχύς του θα παραταθεί για έναν ή δύο μήνες!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ το πρωί είχε ήδη ενημερώσει τα μέλη του με επιστολή στην οποία επισημαίνεται ότι: «Σε συνέχεια των εξελίξεων και των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των ΚΤΕΟ. Οι προϋποθέσεις είναι ίδιες με αυτές της περασμένης περιόδου αναστολής και σε αυτά τα πλαίσια θα δύναται να διενεργηθούν τεχνικοί έλεγχοι μόνο για βαρέα οχήματα διεθνών μεταφορών

About Author