Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη – Συγκλονίζει Έλληνας αυτόπτης μάρτυρας: Επικρατούσε χάος

Συγκλονίζει η περιγραφή Έλληνα που βρέθηκε στον τόπο της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βιέννη. Μιλώντας στον Αντ1, ο Δημήτρης Γκανιάρης, αφηγήθηκε τις δραματικές σκηνές που αντίκρισε και το πώς κατάφερε να γλιτώσει από τους τρομοκράτες.

«Είχαμε την ατυχία να είμαστε στο σημείο μαζί με την κοπέλα μου. Επικρατούσε ένα χάος», δήλωσε σοκαρισμένος, φέρνοντας στο νου τις εικόνες της επίθεσης. «Ακούσαμε πυροβολισμούς και είδαμε τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος. Και μόνο που το σκέφτομαι, ταράζομαι», σημείωσε.

“Καθώς τα καταστήματα είχαν κλείσει, όλοι προσπαθούσαν απεγνωσμένα βρουν καταφύγιο για να γλιτώσουν από τις σφαίρες των τρομοκρατών, που σκόρπιζαν τον θάνατο. Βρέθηκε ένας εστιάτορας, που μας άφησε εμένα και την κοπέλα μου, και άλλα 10-15 άτομα να μπούμε μέσα», είπε ο κ. Γκανιάρης, συμπληρώνοντας ότι θα μπορούσε να είναι σήμερα μεταξύ των θυμάτων. “Ευτυχώς δεν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με αυτούς τους ανθρώπους και μόνο ότι θα μπορούσα να βρίσκομαι στη θέση κάποιου άλλου, πραγματικά με ταράζει”, υπογράμμισε.

About Author