Η στιγμή του απεγκλωβισμού 4χρονης από τα ερείπια στη Σμύρνη (vid)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τη διάσωση της 4χρονης Αΐντα από τα συντρίμμια πολυκατοικίας μετά από 91 ώρες στη Σμύρνη φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Sabah.

To κοριτσάκι ηλικίας είχε θαφτεί ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια κτιρίου όταν έπληξε τη δυτική Τουρκία ο ισχυρός σεισμός της Παρασκευής και σώθηκε σήμερα Τρίτη μετά από τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης της Σμύρνης και ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου.

«Ζήσαμε ένα θαύμα την 91η ώρα. Μέλη σωστικών συνεργείων έβαλαν την Αΐντα, ηλικίας τεσσάρων ετών, ζωντανή» από τα συντρίμμια, τόνισε ο δήμαρχος της Σμύρνης, ο Τουντς Σογέρ, μέσω Twitter.

Ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου είδαν μέλη σωστικών συνεργείων να βγάζουν καταχειροκροτούμενοι το κοριτσάκι από τα συντρίμμια κτιρίου στο προάστιο Μπαϊράκλι, το οποίο υπέστη το βαρύτερο πλήγμα από την ισχυρή σεισμική δόνηση.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τα θύματα του σεισμού φτάνουν τους 109 ανθρώπους και τους 138 τραυματίες οι οποίοι νοσηλεύονται, σύμφωνα με ενημέρωση της τουρκικής υπηρεσίας διαχείρισης κρίσεων.

About Author