Θόλωσε την κρίση και τα επιχειρήματα το προεκλογικό αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρεύμα

Δεν συζητούσαμε πολιτικά, θόλωσαν κρίση και επιχειρήματα, βρήκε γόνιμο έδαφος η ΝΔ για τα χειρότερα. Ο Γρ. Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛΛ Παν. Βλάχος στο Κόκκινο.

Στο επιτελικό κράτος που στήνει η κυβέρνηση της ΝΔ με τη στρατιά των μετακλητών, στον αποκλεισμό της αντιπολίτευσης από τα τηλεοπτικά πάνελς και στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρεύμα που κυριάρχησε πριν από τις εκλογές με αποτέλεσμα «να θολώσουν η κρίση και τα επιχειρήματα» αναφέρθηκε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛΛ Παναγιώτης Βλάχος μιλώντας στο Κόκκινο και στην εκπομπή «Ξυπνήστε».

«Δεν είναι μόνο το ποσοτικό στοιχείο», είπε, αναφερόμενος στις αθρόες προσλήψεις μετακλητών. Και εξήγησε: «Την προηγούμενη εβδομάδα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πήγε να αμνηστεύσει αναδρομικά υπαλλήλους και αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι ελέγχονταν ακόμα και για κακουργήματα. Επίσης, είδατε πώς δημιούργησαν μαύρα ταμεία στο υπουργείο Μετανάστευσης, πώς μεταφέρονται χρήματα στα τηλεοπτικά κανάλια με τον κ. Πέτσα αρνείται να βάλει κριτήρια. Σε λίγο δεν θα μας βλέπετε σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι, το δικό μας κόμμα έχει σχεδόν εξοριστεί από τα πρωινά τηλεοπτικά πάνελς. Υπάρχει διαμαρτυρία και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα βγάλουμε την πανδημία και τα ζητήματα  μόνο με γιατρούς, με λοιμοξιολόγους, με δήθεν ειδικούς των διεθνών σχέσεων που είναι βουλευτές ή πολιτευτές της ΝΔ, χωρίς πολιτική εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης στα κανάλια, είναι πάρα πολύ γελασμένοι. Η αντιπολίτευση πρέπει να αντιδράσει συντεταγμένα».

Ο κ.Βλάχος κατέληξε με μία παραδοχή που προκάλεσε αίσθηση:

Κατά την προεκλογική περίοδο «δημιουργήθηκε ένα ευρύτερο αντιΣΥΡΙΖΑ ρεύμα, το οποίο δεν είχε πολιτικά χαρακτηριστικά και στο οποίο μπήκαν ασμένως πάρα πολλοί πολιτικοί χώροι, κυρίως η συντηρητική παράταξη, με αποτέλεσμα να θολώσουν η κρίση και τα επιχειρήματα. Δεν συζητούσαμε τι θα κάνουμε την επόμενη ημέρα αλλά πώς θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, δημιούργησε ένα κενό, ένα γόνιμο έδαφος για τη ΝΔ να κάνει χειρότερα πράγματα από τον ΣΥΡΙΖΑ στη δημόσια διοίκηση».

About Author