Σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ για τα κρούσματα κοροναϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις

Σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να συγκαλέσει σύσκεψη για να ληφθούν περαιτέρω μέτρα αφού και στις Ένοπλες Δυνάμεις, παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων.

Τις τελευταίες ημέρες από παντού φθάνουν πληροφορίες για κρούσματα σε μονάδες τω ΕΔ, σε στρατιωτικές σχολές ακόμη και σε νοσοκομεία των ΕΔ.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος συγκάλεσε σήμερα, έκτακτη σύσκεψη για τον καθορισμό δράσεων που αποσκοπούν στην τήρηση μέτρων και την εφαρμογή διαδικασιών προφυλάξεως του Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων από το στέλεχος κορωνοϊού “Covid-19”, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αντώνιος Οικονόμου.

About Author