Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Πολλά ερωτήματα προκαλεί ο διορισμός της συζύγου του Μιχαλολιάκου στη Βουλή

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση τους, επισημαίνουν ότι έχουν δημιουργεί ερωτηματικά για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στη Βουλή, τα οποία θέλουν απάντηση από τον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό.

Χαρακτηριστικά, οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζουν τα εξής:

«Εκ των υστέρων και μετά το σάλο που προκάλεσε η απόφαση πρόσληψης της κας Ζαρούλια στη Βουλή, ο πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου Κώστας Τασούλας, έρχεται να διορθώσει την αρχική του απάφαση, δηλώνοντας ότι προωθεί λύση που δεν θα επιτρέπει την πρόσληψη της συζύγου του αρχηγού του νεοναζιστικού κόμματος στη Βουλή».

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι «το όλο θέμα δημιουργεί ερωτήματα, τα οποία ο πρόεδρος της Βουλής και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να απαντήσουν:

1)Γιατί δεν ενημερώθηκαν τα κόμματα της Βουλής στη διάσκεψη των προέδρων για το αίτημα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, το οποίο είχε υποβληθεί πριν 10 ημέρες;

2)Γιατί οι λύσεις που τώρα αναζητεί ο κ. Τασούλας μετά την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία και των άλλων κομμάτων, δεν προβλέφθηκαν νωρίτερα, όταν μια μέρα πριν την δημοσίευση της πρόσληψης είχε ψηφιστεί στη Βουλή ο νέος κανονισμός λειτουργίας που ήλθε με πρόταση του κ. Τασούλα;»

About Author