Ιατρικές πηγές: «Ο πρόεδρος Τραμπ είναι πολύ καλά» – Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες

Ο πρόεδρος Τραμπ «είναι πολύ καλά», ανακοίνωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ.

Ωστόσο, όπως δήλωσε πηγή «με γνώση της κατάστασης», ορισμένα από τα ζωτικά σημεία του κατά το τελευταίο 24ωρο ήταν πολύ ανησυχητικά και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για τη φροντίδα του.

Ο Τραμπ δεν βρίσκεται ακόμη σε σαφή δρόμο ανάρρωσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκτιμήσεις αυτές έρχονται σε αντίθεση με τις ανακοινώσεις του γιατρού του Λευκού Οίκου Σον Κόνεϊ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα λάβει πενθήμερη αγωγή με ρεμδεσιβίρη, διευκρίνισε ο γιατρός, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει το χρονικό διάστημα της παραμονής του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο.

Ο Τραμπ βρίσκεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο για θεραπεία αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, μία εξέλιξη που προκαλεί ανατροπές στην κούρσα για την προεδρία έναν μήνα πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ θα εργαστεί σε μια ειδική σουίτα στο νοσοκομείο για τις επόμενες μέρες ως προληπτικό μέτρο, δήλωσε η εκπρόσωπος της προεδρίας Κέιλι Μακενάνι. Σε διαδικτυακό βίντεο μια μικρή ομάδα υποστηρικτών του Τραμπ βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο αργά την Παρασκευή κουνώντας σημαίες της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ. Οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες.

About Author