Διορίζουν στη Βουλή την Ελ. Ζαρούλια της «Χρυσής Αυγής» – ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η απόφαση δημιουργεί πολλά ερωτηματικά

Λίγα 24ωρα πριν την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου για τη «Χρυσή Αυγή», ο Πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε το διορισμό της γυναίκας του Μιχαλολιάκου ως απόφοιτο τριτάξιου Γυμνασίου . «Προκαλεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη» ο διορισμός της Ελ. Ζαρούλια στη Βουλή, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Μετακλητός υπάλληλος της Βουλής κατηγορίας Υ.Ε (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης δηλαδή απόφοιτος τριταξίου Γυμνασίου) διορίστηκε σήμερα με την υπ ́ αρ. 10747/7309/24-9-2020 απόφαση του Προέδρου της Κωνστανίνου Τασούλα η Ελένη Ζαρούλια. Η οποία να σημειωθεί ότι διετέλεσε και βουλευτής της «Χρυσής Αυγής».

Ο διορισμός της Ζαρούλια γίνεται «στον πρώην Προέδρο Κ.Ο. «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μετά την κατά νόμο πρότασή του».

Η προκλητική προς τα δημοκρατικά ήθη του τόπου απόφαση του Προέδρου της βουλής, λίγες μέρες πριν την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου για την εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» και του κατηγορουμένου σε βαθμό κακουργήματος προέδρου της,  δημοσιεύθηκε σήμερα στο με αριθμό φύλλου 811/20.10.2020 φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Η σημερινή απόφαση του κ. Τασούλα για το διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην Ελληνική Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του

«Η ελληνική κοινωνία αναμένει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη δικαστική απόφαση που θα οδηγήσει στο οριστικό τέλος τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια».

Με πληροφορίες stonisi

About Author