Αρνητικοί στον κοροναϊό ο Μάικ Πομπέο και η σύζυγός του

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο δήλωσε ότι αυτός και η σύζυγός του Σούζαν έχουν βγει αρνητικοί στο τεστ για τον κοροναϊό.

«Αισθάνομαι φανταστικά», είπε στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι είχε δει τελευταία φορά τον Τραμπ στις 15 Σεπτεμβρίου κατά την υπογραφή στον Λευκό Οίκο των δύο συμφωνιών ανάμεσα στο Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το ισραηλινό κράτος και το Μπαχρέιν.

«Προσευχόμαστε για τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία για γρήγορη ανάρρωση», δήλωσε ο Πομπέο. «Μίλησα και με το γραφείο του Αντιπροέδρου σήμερα το πρωί. Αυτό το παίρνουμε προφανώς πολύ σοβαρά. Και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τους κρατήσουμε όλους ασφαλείς», συνέχισε ο Πομπέο.

Σημειώνεται ότι ο Πομπέο προσγειώθηκε σήμερα στην Κροατία στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ευρώπη κατά την οποία επισκέφθηκε την Ελλάδα, την Ιταλία και το Βατικανό.

Σύμφωνα με το CNN, αυτή είναι η τέταρτη φορά που στις τελευταίες 2,5 εβδομάδες ο Πομπέο υποβάλλεται σε τεστ. Το υπουργείο Εξωτερικών εξακολουθεί να αξιολογεί εάν θα συνεχίσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στη Φλόριντα το Σάββατο και στην Ασία την Κυριακή, αλλά το πρόγραμμά του στην Κροατία παραμένει όπως είχε προγραμματιστεί.

About Author