Ο Κουμουτσάκος κοινώνησε σε εκκλησία στο Ψυχικό

Παρότι αρκετοί ειδικοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας και παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα της Covid-19 στην Αττική αυξάνονται συνεχώς, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, μετέλαβε σε εκκλησία στο Ψυχικό.

Την Τετάρτη ο καθηγητής, Μανώλης Δερμιτζάκης δήλωνε στον ΣΚΑΪ, ότι προτού υπάρξει lockdown θα πρέπει να σταματήσει να δίδεται η Θεία Κοινωνία με τον κλασικό τρόπο.

«Πριν σταματήσουν οικονομικές δραστηριότητες, και κλείσουν επιχειρήσεις πρέπει να σταματήσει η Θεία Κοινωνία», είχε δηλώσει ο κύριος Δερμιτζάκης.

Όμως την ημέρα που ανακοινώθηκε ρεκόρ κρουσμάτων στην Αττική, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, μετέλαβε κανονικά σε εκκλησία στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσίευσε ο ιστότοπος Romfea.gr, ο κύριος Κουμουτσάκος μετέβη την Πέμπτη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στην Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κοινώνησε κανονικά.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο κύριος Κουμουτσάκος λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία, κρατώντας τη μάσκα του στο χέρι, ενώ φαίνεται ότι αποδέχεται και το γεγονός ότι οι ιερείς μπροστά του δεν φορούν μάσκα, σε αντίθεσή βέβαια με τους πολίτες γύρω τους που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μάσκες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στην εβδομάδα ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την συστηματοποίηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μάλιστα και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε μήνυμα του πρωί της Παρασκευής, εξήγγειλε περαιτέρω μέτρα στην επιβαρυμένη επιδημιολογικά από τον κορονοϊό στην Αττική, όπως ο περιορισμός συναθροίσεων άνω των εννιά ατόμων και η αναστολή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, για 14 ημέρες.

About Author