Βουλευτές της ΝΔ ζητούν συγγνώμη από τον Γ. Κουρτάκη και απαιτούν απόδοση ευθυνών

Σοβαρό εσωκομματικό θέμα έχει ανοίξει στη ΝΔ η μη άρση ασυλίας του Π. Πολάκη – Άρχισαν οι δημόσιες συγγνώμες προς τον εκδότη από Ά. Γεωργιάδη και Κ. Μπογδάνο

Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση άρσης ασυλίας αφορούσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, από τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη. Επί 165 παρόντων βουλευτών, 80 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αίτησης άρσης ασυλίας, 84 κατά και ένας δήλωσε «παρών».

Ήδη οι πρώτοι βουλευτές με δηλώσεις τους ζητούν συγγνώμη από τον εκδότη αλλά και απόδοση ευθυνών. Πρώτος και… καλύτερος ποιος άλλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Οπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαρισμό στο twitter:

«Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες.

Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε.

Δεν θα επαναληφθεί».

Στο ίδιο μήκος και το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. «Για τη μη ψήφιση της άρσης της ασυλίας Πολάκη από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν ευθύνες, που πρέπει να αποδοθούν» ανέφερε.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του εκδότη με την οποία έκανε γνωστό ότι μετά την ψηφοφορία στη Βουλή κατέθεσε και νέα μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη, δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία στη ΝΔ να την υπερψηφίσει.

About Author