Πέτσας για συμφωνία με Τουρκία: Ο Πρωθυπουργός έχει ενημερώσει τον κ. Τσίπρα

Στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης αναφορικά με όσα αναφέρει ο Πρωθυπουργός στο χθεσινό του άρθρο για ύπαρξη γραπτής συμφωνίας με την Τουρκία, απάντησε ο Στέλιος Πέτσας.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρείχε πλήρη ενημέρωση για το περιεχόμενο της συνάντησης του Βερολίνου, στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους. «Μας κάνει μεγάλη εντύπωση που ο κ. Κατρούγκαλος ρωτάει εμάς και δεν ρωτάει τον αρχηγό του. Να ρωτήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να ενημερωθεί. Ο κ. Τσίπρας είχε πλήρη ενημέρωση από τον πρωθυπουργό για το περιεχόμενο όλων αυτών των συζητήσεων, όλο το προηγούμενο διάστημα. Νομίζω ότι έχει χαθεί στην μετάφραση του πρόσφατου ανασχηματισμού», ήταν η απάντηση του Στέλιου Πέτσα στις σημερινές δηλώσεις του τομεάρχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι η κυβέρνηση θα δώσει στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της συμφωνίας «όταν κριθεί ότι αυτό εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα».

About Author