Σκουρλέτης: Τις επόμενες ημέρες οι αλλαγές στους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ

“Δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν οι νέοι τομεάρχες. Αλίμονο κι αν οι αλλαγές άρχιζαν και τελείωναν μόνο στον γραμματέα ή τον εκπρόσωπο Τύπου. Μέχρι στιγμής αυτά που ξέρουμε, έχουν μια συγκεκριμένη λογική, έχουν μια φρεσκάδα μέσα τους. Και ο νέος γραμματέας, δεν είναι νέος στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι βγαλμένος από τα σπλάχνα αυτού του χώρου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υπήρξε γραμματέας της νεολαίας, κυβερνητικός εκπρόσωπος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επιτυχημένος. Και ο Νάσος Ηλιόπουλος, παρότι νεότερος, έχει τη δική του διαδρομή και ένα πολύ ενδιαφέρον έργο όταν υπήρξε στο υπουργείο Εργασίας και αναδιοργάνωσε την επιθεώρηση εργασίας”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τέως Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8.

Αναφορικά με τη χθεσινή αντιπαράθεση στη Βουλή σχολίασε: “Συμφωνώ ότι σε σχέση με τη στάση μας στα εθνικά ζητήματα και απέναντι στον υπαρκτό και μεγάλο κίνδυνο της Τουρκίας θα πρέπει να υπάρχει μέγιστη συνεννόηση. Χρεώνω όμως στην κυβέρνηση ότι δεν έχει κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση”.

“Τα θέματα του χαρακτηρισμού δεν είχαν να κάνουν με τα εθνικά θέματα. Απέναντι στην ανερμάτιστη γενικά πολιτική της κυβέρνησης, η οποία δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί μια επιτυχία της ελληνικής κοινωνίας σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας, εννοώ την πρώτη περίοδο και στο σημερινό αλαλούμ που υπάρχει, προφανώς δεν μπορούμε να το προσπερνάμε, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές” πρόσθεσε.

About Author